Menu

Merkur Lifestyle centar

U želji da klijentima pružimo još više zdravlja kroz opuštanje i tretmane ljepote, u širem centru Zagreba smo otvorili Merkur Lifestyle wellness centar. Wellness centar se nalazina adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4. katu. 

Misija Merkur Lifestyle wellness centra je razvojem visokokvalitetnih i inovativnih programa postati Vaš prvi izbor za wellness i Vaše omiljeno mjesto opuštanja.

Svi koji žele uživati u ljepoti i zdravlju ovdje mogu odabrati nešto iz naše bogate ponude i prepustiti našem profesionalnom osoblju koje će za Vas kreirati savršen personalizirani program.

Naša filozofija je individualan pristup svakom klijentu i njegovim potrebama, tipu i stanju kože lica i tijela. U našem wellness centru možete odabrati vrhunske tretmane svjetski poznatih kozmetičkih kuća Vinoble Cosmetics iz Austrije te Babor iz Njemačke, a mi ćemo Vam preporučiti proizvod u skladu s tipom i potrebama Vaše kože. Naši tretmani su prilagođeni i ženama i muškarcima. Opise svih tretmana i njihovo trajanje možete pogledati na linku.

Za više informacija o tretmanima lica i tijela posjetite stranicu Tretmani lica i tijela Vinoble Cosmetics i Babor, a za više informacija o masažama stranicu Masaže.

Odnedavno smo u ponudu Merkur Lifestyle centra uveli i uslugu manikure, pedikure i lakiranja trajnim ili običnim lakom te Programe grupnog vježbanja u malim grupama do 8 osoba.

Cjenik svih tretmana i usluga možete pogledati ovdje.

POSEBNA PONUDA: Iskoristite posebne pogodnosti paketa tretmana. Više o posebnoj ponudi pogledajte na stranici.