Menu

Prirodna snaga grožđa

Teško da neko drugo voće ima toliko sastojaka važnih za našu kožu kao grožđe. U tvornici Vinoble prerađuju ih u formulacije koje imaju trajan učinak.

Najvažniji aktivni sastojci grožđa koje Vinoble Cosmetics koristi su: OPC, resveratrol, matične stanice grožđa i ulje sjemenki grožđa.

 

OPC

20x JAČI OD VITAMINA C

Male sjemenke - veliki učinak. Glavni aktivni sastojak u proizvodima Vinoble Cosmetics, OPC, dolazi iz sjemenki grožđa. OPC ima antioksidativni učinak koji je oko 20 puta jači od vitamina C. Štiti kožu od preranog starenja uzrokovanog okolišem tako što inhibira stvaranje slobodnih radikala.

 

RESVERATROL

PRIRODNI BOTOKS

Ekstrakt vinove loze resveratrol spada u polifenole. To su prirodne obrane biljaka kojima se štite od utjecaja okoliša. Resveratrol ima sličan učinak na kožu. Ima snažno antioksidativno djelovanje i tako štiti kožu od oštećenja. Osim toga, resveratrol potiče sintezu kolagena u koži, zaglađuje bore i podržava zdrav, ujednačen ten.

 

MATIČNE STANICE GROŽĐA

PRIRODNA UV ZAŠTITA

UV zračenje je odgovorno za 80% starenja kože. Matične stanice grožđa štite epidermalne stanice kože od UV stresa i povećavaju otpornost kože na UV zračenje. Na taj način matične stanice grožđa sprječavaju prerano starenje kože te osiguravaju ujednačen i vitalan izgled kože.

 

ULJE SJEMENKI GROŽĐA

REGENERIRAJUĆI UČINAK

Ovo svijetlozeleno ulje sadrži vrijedne aktivne sastojke iz grožđa i jedno je od najvrjednijih autohtonih ulja. Lako se upija i ima snažan regenerirajući učinak zahvaljujući visokom sadržaju linolne kiseline. Zbog polifenola i tokoferola koje sadrži, također ima snažno antioksidativno i zaštitno djelovanje.

 

Izvor: www.vinoble-cosmetics.com