Menu

Maderoterapija- učinkovita metoda rješavanja problema celulita

Celulit nastaje uglavnom zbog hormonalnih promjena, nepravilnog načina prehrane, nedovoljnog unosa vode i nedovoljnoga kretanja, ali i genetike.

Rješavanje celulita u brojnim istraživanjima do sada se najučinkovitije pokazalo klasičnom anticelulitnom masažom eteričnim uljima posebno namijenjenim za tu svrhu te drvenim valjcima odnosno metodom zvanom maderoterapija.

Kako je uopće nastala maderoterapija?

Ovu učinkovitu metodu možemo zahvaliti Kolumbijkama koje su u originalu valjke koji se danas koriste za borbu protiv celulita koristile kako bi spriječile opadanje tonusa kože. Izraz maderoterapija nastao je od španjolske riječi za drvo – “madera”.

Maderoterapija je idealno rješenje za sve koji muku muče s celulitom, a osim dobrog izgleda imat će pozitivan učinak na cijeli organizam.

Djelovanje

Tretman vidno smanjuje “narančinu koru” i uspješno rješava problem nabubrenja na koži. Uz rješavanje problema s celulitom maderoterapija pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.

Dobra je vijest da se maderoterapijom rezultati postižu znatno brže nego kod klasične anticelulitne masaže. Tome svjedoče i terapeuti koji su imali priliku primijeniti obje vrste masaže. Navode kako je očekivani učinak masaže valjcima dvostruko bolji od uobičajene anticelulitne masaže.

Maderoterapija se provodi dva dana za redom iza kojih slijedi dan pauze ili svaki drugi dan, ovisno o preporukama terapeuta, a prve rezultate moguće je očekivati nakon prvih par tretmana. Za dugotrajne rezultate preporučuju se tri serije po 10 do 15 tretmana.

U Merkur Lifestyle wellness centru u ponudi su 30 minutna maderoterapija nogu te 45 minutna koja uključuje tretman nogu, ruku i trbuha.

Za paket od 10 tretmana odobravamo i posebnu cijenu.

Za više informacija nazovite nas na 01/638 1160 ili nam se javite putem e-maila info@merkur-lifestyle.hr