Menu

Kako pravilno odabrati Vinoble kremu za lice?

Lijepa, njegovana i svježa koža lica rezultat je predane brige za tijelo, a starenje kože nije samo odraz genetike. Iako genetske čimbenike često spominjemo kada je u pitanju pojava prvih bora, struktura i izgled kože, a samim time i vidljivost bora ovise o mnogim čimbenicima. Izloženost stresu, količina sna, vanjski faktori poput zagađenja okoliša i izloženosti UV zrakama te odabir njege utječu na naš izgled.

Na neke od tih čimbenika ne možemo previše utjecati, ali zato možemo odabrati kreme za lice i proizvode za njegu sukladno potrebama naše kože.

Koža u tridesetima

Stručnjaci procjenjuju kako prve znakove starenja kože možemo očekivati nakon 25. godine, a svaka faza starenja zahtjeva i posebnu brigu. Kod prvih znakova starenja u tridesetima preporučuje se korištenje  Vinoble hidratantne kreme. Ona pruža 24-satnu hidrataciju Vaše kože, štiti ju od slobodnih radikala koji ubrzavaju starenje i zahvaljujući ekstraktima grožđa pruža neophodne vitamine i minerale.

Briga u četrdesetima

Nakon 40. godine, proces starenja ubrzava i smanjuje se prirodna proizvodnja kolagena i sebuma, zbog čega koža gubi na elastičnosti. Kako bi efektivno usporili starenje, iz Vinoble Cosmeticsa su lansirali Vinoble hidro-regenerativnu kremu. Ova krema bogata je matičnim stanicama grožđa koje potiču obnovu kože, a sadrži i hijaluronsku kiselinu koja osigurava vlažnost kože.

Zrela koža nakon pedesetih

Dublje bore, suha koža i moguća pojava pjega uzrokovanih starenjem zahtijevaju posebnu njegu sadržanu u Vinoble lifting kremi. Sastojci ove kreme produiru duboko u kožu i vizualno je zaglađuju te osiguravaju 24-satnu hidrataciju.

Bez obzira na dob i kozmetiku koja Vam je potrebna, važno je znati kako su Vinoble preparati u potpunosti prirodni i sadrže organske sastojke dobivene iz grožđa. Merkur Lifestyle wellness centar ovlašteni je zastupnik za distribuciju Vinoble kozmetike, a za sva dodatna pitanja i savjete o Vinoble kozmetici obratite nam se s povjerenjem!

 

Izvor: Vinoble Cosmetics