Menu

Ideje za božićne poklone

Blagdani su pred vratima, a to znači da je stigla i sezona poklona.

Zašto ovih blagdana ne biste sebe i svojim bližnjima poklonili iskustvo? Dar koji će pamtiti, koji će im biti koristan, ali i opustiti. Složit ćete se da nam je svima potrebno opuštanje, a za nadolazeće domjenke i partije u kojem god obliku i okolnostima se održavali važno je i zablistati.

Stoga smo u Merkur Lifestyle wellness centru kreirali po posebnim cijenama pakete upravo i za takve prigode- Party girl 1 sadrži Blic tretman lica prirodnom kozmetikom, depilaciju 2 srednje regije  te manikuru i pedikuru običnim lakom. 

Osim toga, paketi koji sadrže opuštajuće rituale lica Luxury 4 you  i tijela Relax yourself mogu biti izvrstan dar dragoj osobi, ali zašto iste ne biste i sami sebi poklonili dašak opuštanja i luksuza po posebnim cijenama. U konačnici zaslužili ste nakon uspješno odrađene godine, malo sami sebe nagraditi.

Ako pak ne znate što pokloniti za blagdane prijateljici, prijatelju, sestri, mami, baki ili nekoj drugoj dragoj osobi osmislili smo i posebne pakete Gift4you koji uključuju Vinoble basic tretman i ritual lica prirodnom veganskom kozmetikom na bazi grožđa koja odmah daje rezultate. Ritual počinje posebnim Vinoble ritualom, nastavlja se nježnim skidanjem nečistoća s kože, zatim slijedi masaža lica maskom te se radi završna njega lica. Kako biste nastavili s njegom lica i kod kuće,  kozmetiku Vinoble možete i kupiti samo u Merkur Lifestyle centru.